Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ducesa de Cambridge a început o vizită de două zile în Danemarca

The Telegraph
Kate Middleton, ducesă de Cambridge

Ducesa de Cambridge a început marţi o vizită de două zile în Danemarca, într-o rară deplasare oficială în străinătate fără soţul ei, prinţul William, informează AFP.

Vizita viitoarei regine, care urmează să se întâlnească miercuri cu regina Margrethe a II-a a Danemarcei şi cu prinţesa Mary, soţia prinţului moştenitor Frederik, este dedicată copilăriei timpurii, o temă dragă ducesei.

Kate, care a împlinit 40 de ani luna trecută, a înfiinţat anul trecut o fundaţie consacrată copiilor de vârstă mică, The Royal Foundation Centre for Early Childhood.

După o vizită la un centru specializat în sănătatea mintală a copiilor la Universitatea din Copenhaga, unde un grup de curioşi s-a adunat pentru a o vedea, Kate a vizitat marţi după-amiază un spaţiu de joacă Lego.

De asemenea, ea va vizita miercuri Danner Crisis Center, un centru care oferă asistenţă femeilor victime ale violenţei domestice şi copiiilor acestora, potrivit Agerpres.ro.

Această călătorie are loc într-un moment în care popularitatea ducesei se află la apogeu, departe de scandalul care a zguduit monarhia britanică anul trecut.

De altfel, conform unui sondaj Ipsos publicat săptămâna trecută, Kate a devenit a doua cea mai populară persoană din familia regală britanică după regină.

Potrivit acestuia, 45% dintre britanici o numesc pe Elisabeta a II-a membrul lor preferat din familia regală, aceasta fiind urmată de Kate, preferată de 34% din cei chestionaţi (cu şapte puncte procentuale mai mult decât în urmă cu un an) şi de soţul ei, William, nominalizat de 31% dintre respondenţi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.