Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ducesa de Cambridge, meci de tenis cu Emma Răducanu

emma raducanu

Ducesa de Cambridge a jucat vineri, la National Tennis Centre din Londra, un meci cu Emma Răducanu, câştigătoarea US Open, iar despre recenta ei victorie a spus că a fost „foarte impresionantă”, relatează Daily Mail, potrivit news.ro.

Kate Middleton, în vârstă de 39 de ani, care a revenit la îndatoriri după vacanţa de vară, a participat vineri la evenimentul organizat de Lawn Tennis Association (LTA) în onoarea sportivilor britanici Emma Răducanu, Joe Salisbury, Gordon Reid şi Alfie Hewett care au participat la turneu.

Emma Răducanu, în vârstă de 18 ani, este, cu victoria de luna aceasta din Statele Unite, prima britanică ce a câştigat un titlul grand slam în 44 de ani.

Înainte de evenimentul de 30 de minute, transmis online de BBC şi LTA, Emma Răducanu a discutat cu Kate Middleton, care deţine titlul de patron al LTA, înainte de a juca un meci împreună.

Citește și: ALERTĂ SURSE Falimentara City Insurance CĂLCATĂ de procurorii PICCJ - Se ridică documente ...

Ducesa s-a alăturat sărbătorii găzduite de programul LTA Youth, la care cei patru campioni şi alteţa regală s-au aflat pe teren alături de copiii care iau parte la această schemă. Iniţiativa LTA are ca obiectiv sprijinirea unei noi generaţii de jucători, cu vârste cuprinse între 4 şi 18 ani.

După participarea la turneul Winbledon de vara aceasta, Răducanu, ambasadoare a LTA Youth, a vizitat scoala din Bromley, unde a învăţat, pentru a-i impulsiona pe copii să facă sport.

„Să fiu din nou aici mă face să vreau să fac mai mult pentru că, văzându-le feţele încântate când am intrat, mă motivează. Nu îi pot dezamăgi şi vreau să înaintez în propria carieră”, a spus ea. „Tenisul este un sport incredibil, îţi oferă atât de multe oportunităţi şi este foarte amuzant”.

În 2018, Emma Răducanu s-a înscris în programul Pro Scholarship al LTA pentru a primi sprijinul necesar, inclusiv antrenament, acces la servicii medicale şi wildcard-uri pentru turnee. Ea a participat în competiţii LTA de la vârsta de 7 ani.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.