Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ducii de Cambridge au trimis lucrătorilor sanitari o felicitare în semn de recunoştinţă pentru dedicarea şi sacrificiul lor

Printul William Kate

Ducii de Cambridge au trimis lucrătorilor sanitari, în semn de recunoştinţă pentru munca lor de anul acesta, o felicitare de Crăciun cu o fotografie inedită de familie, potrivit AGERPRES.

Potrivit revistei Hello, prinţul William le-a scris: „Nu vă vom putea mulţumi vreodată suficient pentru dedicarea şi sacrificiul pe care l-aţi făcut anul acesta. Vă vom fi mereu recunoscători”.

Dintre cei trei copii, prinţesa Charlotte este cea mai încrezătoare, potrivit unui expert în limbajul corpului, în timp ce Kate Middleton este „liderul”, scrie The Sun.

Vezi și: De Revelion românii au rezervat masiv vacanțe în Maldive, Zanzibar, Dubai, Egipt, Turcia și nu numai. Sase nopţi în Maldive de la 2.000 de euro/persoană

Fotografia arată că prinţul William are un „puternic respect” pentru soţia şi copiii lor. „Ei pozează ca o echipă foarte strânsă, apropiată”, a mai spus Judi James.

Nu a fost confirmat unde a fost realizată fotografia şi ea urmează să fie emisă oficial de Palatul Kensington.

La finalul săptămânii trecute, prinţii George (în vârstă de 7 ani), Charlotte (5 ani) şi Louis (2 ani), copiii ducilor de Cambridge, şi-au făcut debut pe covorul roşu la Londra, unde au participat la un spectacol dedicat lucrătorilor din domeniile esenţiale.

content-image

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.