Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Duckadam anunță prezena lui Gnoere și Pintilii în dubla cu Guimaraes - Cu siguranță va trebui mai multă valoare

adevarul.ro
Helmuth Duckadam

Helmuth Duckadam, preşedintele de imagine de la FCSB, a vorbit la Fotbal Club despre calificarea echipei în playoff-ul Europa League, dar şi despre jucătorii care s-au remarcat în ochii legendarului portar.

Duckadam a fost mulţumit de atitudinea jucătorilor lui Vergil Andronache şi a ţinut să felicite jucătorii pentru calificare.

"Din păcate, a fost nevoie să ajungem în minutul 90 să marcăm, dar merită felicitări băieţii pentru atitudinea pe care au avut-o în seara asta, pentru că doar cu asemenea atitudine poţi învinge un astfel de adversar.", a spus Duckadam.

Unul dintre jucătorii care au fost pe placul preşedintelui a fost Valentin Creţu, care a fost adus la FCSB în această vară, de la Gaz Metan Mediaş.

"Cred că în seara asta am câștigat un jucător, mă refer la Crețu, mi-a plăcut foarte mult în această seară. Dăruirea lui, forța, chiar cred că avem un fundaș care va face față cu brio la Steaua", a precizat Duckadam.

Un alt remarcat al eroului de la Sevilla a fost fundaşul Aristides Soiledis. Acesta a ajuns, la fel ca Creţu, tot în această vară la FCSB.

"Mi-a mai plăcut grecul (n.r. Soiledis). Chiar vorbeam cu el acum că avea 10 minute în repriza a doua în care nu mai avea aer. Se sufocase, pentru că urcat de foarte multe ori în atac, și a făcut-o foarte bine.", a mai spus Duckadam.

Duckadam a anunţat prezenţa lui Pintilii şi Gnohere în dubla cu Vitoria Guimaraes

Vergil Andronache nu s-a putut baza pe Mihai Pintilii si Harlem Gnohere pentru meciul cu Mlada Boleslav, deoarece au fost accidentaţi. Preşedintele de imagine a anunţat, însă, că cei doi vor fi prezenţi în dubla manşă cu Vitoria Guimaraes, adversara lui FCSB din playoff.

"Cu siguranță va trebui mai multă valoare (pentru meciul cu Guimaraes), dar este cu noi și Pintilii, deci va intra el. Probabil că va intra și Gnohere, deci avem câteva plusuri. Sigur, nu sunt pregătiți 100% după aceste accidentări, dar eu cred că vor aduce un plus de valoare", a lămurit Duckadam.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.