Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dumitru Buzatu, la al treilea mandat în fruntea CJ Vaslui: 'E un rezultat bun pentru noi'. Critici dure la adresa PNL

curentul.info
dumitru buzatu

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Vaslui, Dumitru Buzatu, câştigător al celui de-al treilea mandat în fruntea instituţiei, a declarat, luni, că rezultatul obţinut de PSD în judeţul Vaslui este unul bun şi a mulţumit echipei sale şi alegătorilor pentru "conduita corectă" din campania electorală.

"E un rezultat bun pentru noi, care ne plasează din nou în postura de şefi ai administraţiei publice locale. Este rezultatul unui efort considerabil al echipei cu care am mers în teritoriu, al echipei de consilieri, al tuturor membrilor PSD şi al acelora dintre simpatizanţii noştri care ne-au votat şi ne-au dat posibilitatea de a obţine această victorie. Vreau să mulţumesc tuturor pentru conduita corectă, pentru seriozitate şi pentru decenţa campaniei pe care au dus-o", a declarat, pentru AGERPRES, Dumitru Buzatu.

Antrenorul Daniel Pancu, prima reacţie după ce a reuşit să intre în Consiliul General al Capitalei: 'Ha-ha-ha-ha. Chiar am câştigat la alegeri?'


El a criticat, totodată, campania electorală dusă de reprezentanţii PNL, pe care a caracterizat-o ca fiind "plină de acuze, de insulte, de injurii, de mistificări ale realităţii şi bazată pe un program care PNL nu l-ar putea pune în aplicare nici dacă ar sta 100 de ani la conducerea Consiliului Judeţean".

Referitor la prezenţa scăzută la urne a alegătorilor vasluieni, situată la finalul clasamentului naţional, preşedintele CJ Vaslui a spus că aceasta nu este concludentă, deoarece în judeţ numărul alegătorilor este "umflat" din cauza cetăţenilor din Republica Moldova, care au domiciliul în Vaslui.

"Prezenţa reală la nivelul judeţului Vaslui este pe media naţională. Numărul alegătorilor este mult umflat din cauza cetăţenilor moldoveni care au domiciliul în judeţul Vaslui, dar nu au influenţat nicăieri decisiv alegerile, în ciuda propagandei deşănţate a celor din PNL, care se pretind a fi partid naţional, dar de fapt sunt un partid antinaţional, neînţelegând importanţa obţinerii cetăţeniei de către cei îndreptăţiţi, de către fraţii noştri din Republica Moldova", a menţionat preşedintele PSD Vaslui.

Dumitru Buzatu a câştigat, duminică, cel de-al treilea mandat în fruntea CJ Vaslui, obţinând 57.274 dintre voturile valabil exprimate, la o diferenţă de 3.623 de voturi faţă de candidatul aflat pe locul al doilea, liberalul Marius Arcăleanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.