Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dumitru Buzatu ridică ștacheta: 'Ne-am propus să obţinem jumătate plus unul din voturi'

curentul.info
dumitru buzatu

Preşedintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a declarat că îşi propune ca organizaţia pe care o conduce să obţină jumătate plus unul din voturile cetăţenilor prezenţi la urne la alegerile europarlamentare, potrivit agerpres.ro.

Liderul PSD a afirmat că în această perioadă au loc pregătirile de precampanie, au fost mobilizate organizaţiile locale, fiind stabiliţi responsabilii pe cele mai importante direcţii de acţiune pentru campania electorală.

Citește și: Victorie pentru Klaus Iohannis! A câștigat războiul cu Ministerul Apărării

"Ca întotdeauna în ultimii ani, ne-am propus să obţinem jumătate plus unul din voturi. Eu cred că aceasta este o propunere rezonabilă pentru liderii oricărui partid, să-şi dorească să obţină majoritatea voturilor. Nu poţi să-ţi propui să pierzi din capul locului şi după aceea să cauţi tot felul de explicaţii. Ca tactică, avem în vedere o campanie pas cu pas, în toate localităţile din judeţ, o campanie în care să le explicăm oamenilor importanţa acestor alegeri, atât pentru configuraţia Parlamentului European, cât şi în perspectiva viitoarelor alegeri, prezidenţiale şi locale", a declarat, Dumitru Buzatu.

Citește și: Lovitură pentru toți operatorii de telefonie mobilă! Aceștia sunt trași la răspundere

Preşedintele PSD a spus că printr-o acţiune combinată a partidelor politice s-ar putea determina un grad mai mare de participare la vot.

Citește și: Nimeni nu știa aceste detalii! Cum a câștigat Adelina Pestrițu primii bani și pe ce i-a cheltuit

Referitor la organizarea referendumului odată cu scrutinul pentru Parlamentul European, Dumitru Buzatu a afirmat că aceasta este "manevră de prostire a cetăţenilor", prin care preşedintele Klaus Iohannis încearcă pe de o parte să-şi constituie o platformă electorală mai bună pentru alegerile prezidenţiale, iar pe de altă parte printr-un artificiu, să-i facă să câştige mai multe locuri pe cei din partidul care îl susţine pe actualul preşedinte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.