Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dumitru Buzatu, unul dintre baronii PSD, nu vrea execuții în PSD: 'Este o idee greşită'

curentul.info
dumitru buzatu

Preşedintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a declarat duminică, după anunţarea rezultatelor exit-pollurilor, că realegerea lui Klaus Iohannis în funcţia de preşedinte este "greşită", anunță AGERPRES.

Citește și: Cozmin Gușă face dezvăluiri bombă: A făcut fel de fel de demersuri să mă aresteze

"Este un rezultat clar, pe care alegătorii prin comportamentul lor l-au susţinut şi vom vedea dacă în viitor atitudinea preşedintelui Klaus Iohannis se va modifica, dacă el va ţine cont nu numai de cei care l-au votat, ci şi de cei care au fost în minoritate şi au avut o altă opţiune. (...) Eu presupun că alegerea lui Klaus Iohannis este o alegere greşită, pentru că altminteri nu aş fi fost angrenat în bătălia aceasta politică, dar poate că majoritatea aceasta covârşitoare a avut dreptate. Vom vedea", a afirmat Dumitru Buzatu.

Întrebat dacă se aşteaptă la schimbări în conducerea partidului sau dacă PSD trebuie să îşi modifice strategia în perspectiva alegerilor locale şi generale de anul viitor, liderul PSD Vaslui a spus că este important să se aştepte rezultatele numărării voturilor şi să fie analizate mai multe aspecte.

"Este o idee greşită ca în momentul în care un partid suferă o înfrângere, criza din partid să fie accentuată şi de schimbări. După ce vor trece alegerile, în condiţiile statutare, de analiză şi aplicare a procedurilor statutare, vom vedea ceea ce va fi cu conducerea. (...) Deocamdată nu putem vorbi de astfel de lucruri. Până când nu vom vedea rezultatele, până când nu vom vedea cu ce ne vom confrunta în viitor, până când nu vom vedea cum anume guvernarea, care în momentul acesta este de aceeaşi culoare cu preşedintele Iohannis, îşi va aplica programul. Sunt o grămadă de lucruri pe care urmează să le vedem şi să vedem şi cadrul legal care urmează să fie aplicat pentru alegerile locale, pentru că s-au manifestat foarte multe intenţii de schimbare a modului de desemnare a aleşilor locali", a menţionat Buzatu.

Citește și: Nicolae Bădălau îl atacă dur pe Rareș Bogdan:’Cum ţi se face din nou foame, cum scrii despre Bădălău şi despre Diaspora’

Preşedintele Klaus Iohannis a câştigat un al doilea mandat la Palatul Cotroceni, potrivit exit-pollurilor anunţate la închiderea urnelor de institutele acreditate de Biroul Electoral Central.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.