Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dumitru Buzatu vine cu DETALIUL care le-a scăpat tuturor: cu ce a ieșit Dăncilă în evidență la dezbaterea de ieri

buzatu-dumitru

Liderul PSD Vaslui Dumitru Buzatu a declarat că dezbaterea organizată de Klaus Iohannis a fost un simulacru, cu întrebări montate dinainte. Acesta a adăugat că Viorica Dăncilă a ieșit în evidență, la conferința de presă de marți, prin faptul că este un om normal, „din lumea reală românească”, conform Mediafax.

Citește și: Noul avocat al mamei Luizei Melencu aruncă în aer cazul Caracal: de la dosar LIPSESC probe privind moartea Luizei

„A fost un simulacru de dezbateri organizat de domnul Klaus Iohannis, în care am văzut un conservator de dreapta înrăit, un om plin de ură, un om care evită toate răspunsurile, evită toate întrebările și dă răspunsuri de complezență la întrebări pe care, probabil, le-a și montat, în principiu la interior. De asemenea, ce am putut să vedem, că este un om hotărât să continue cu aceleași metehne, să încalce în continuare constituția, să-și atribuie alte puteri pe baza unor închipuite prevederi constituționale”, a afirmat Dumitru Buzatu, miercuri, la Digi 24.

Întrebat cu ce a ieșit în evidență Viorica Dăncilă, la conferința de presă de marți seara, Dumitru Buzatu a răspuns: „A ieșit în evidență prin faptul că este un om normal, din lumea reală românească, și eu sper că duminica viitoare cei mai mulți dintre alegători vor merge pe această variantă”.

Viorica Dăncilă a avut o conferință de presă marți seara la Parlament, de la ora 18.00. Timp de două ore și jumătate prezidențiabilul PSD a răspuns la toate întrebările presei.

Tot marți seara, Klaus Iohannis a avut o dezbatere, organizată la Biblioteca Central Universitară (BCU), de la ora 19.00. Șeful statului a răspuns la întrebările unor jurnaliști și politologi selectați în prealabil. Restul presei doar a asistat la evenimentul care a durat vreo două ore și jumătate. Klaus Iohannis a fost cel care a moderat dezbaterea.

Duminică are loc al doilea tur al alegerilor prezidențiale. Românii din străinătate votează pe parcursul a trei zile, de pe 22 până pe 24 noiembrie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.