Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dumitru Buzatu: Vom avea pe primele două locuri candidaţii previzibili

curentul.info
dumitru buzatu

Preşedintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a declarat duminică, după anunţarea rezultatelor exit-pollurilor, că acestea nu au adus surprize, fiind previzibile potrivit Agerpres

Liderul social-democrat şi-a exprimat speranţa ca la turul al doilea al prezidenţialelor prezenţa la vot să fie una mai consistentă.

"Exit-pollul ne indică o anumită tendinţă. Eu sper că lucrurile acestea se vor consolida, tendinţele se vor consolida şi în aceste condiţii, vom avea pe primele două locuri candidaţii previzibili, adică aceia care de la intrarea în aceste alegeri se presupunea că vor fi pe primele două locuri. Nu sunt multe de spus, aşteptăm din clipă în clipă să apară rezultatele numărării voturilor. Sper ca turul al doilea să fie marcat de o tendinţă accentuată de vot şi de o prezenţă mai bună la urne", a declarat presei preşedintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu.

Candidatul PNL, presedintele Klaus Iohannis, a obţinut 39% la alegerile prezidenţiale de duminică, reprezentantul PSD, Viorica Dancilă - 22,5%, iar candidatul USR PLUS, Dan Barna - 16,4%, potrivit sondajului realizat la ieşirea de la urne de Centrul de Sociologie Urbană şi Regională (CURS) şi Grupul de Studii Socio-Comportamentale Avangarde.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.