Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dumitru Coarnă, ieşire FURIBUNDĂ după tăierea salariilor din Poliţie:'Noi nu mai venim de acasă. Să intervină ei, cu consilierii lor...'

antena3.ro
Dumitru Coarna

Liderul Sindicatului Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual, Dumitru Coarnă, a avut o reacţie furibundă după ce s-a aflat faptul că aproape 8000 de poliţişti vor avea salariile nete scăzute cu sume semnificative.

Citeşte şi: S-a AFLAT: LISTA oficială a AMENZILOR de care vor fi IERTATE firmele la prima abatere, prin Legea prevenirii / DOCUMENT

"8000 de poliţişti vor avea salariile diminuate cu sume între 250 – 700 de lei la net. Au luat un drept din lege: acea intervenţie de la domiciliu, în care poliţistul primea încă 40%.

Ori doamna Carmen Dan, doamna Olguţa Vasilescu şi alţi domni au eliminat dreptul, dar au păstrat obligaţia.

Sunt funcţii mici şi foarte mici : criminalişti, judiciarul, cei care vin de fiecare dată când se întâmplă fapte cu violenţă. Acei oameni vin din timpul liber, de la domiciliu.

Noi suntem pe minus cu până la 10 procente. Suntem în pierdere clară. Mai mult de atât, ne-au luat şi o instituţie prevăzută în lege. Au avut grijă să păstreze însă obligaţia.

Nici noi nu vom mai veni de acasă, nu vom mai interveni. Să intervină ei, cu consilierii lor.", a declarat Dumitru Coarnă la România TV.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.