Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Constantin Dulcan: 'Iisus ne-a lăsat și două din imperativele absolute ale salvării noastre: iubirea și iertarea'

Constantin Dulcan

Dumitru Constantin Dulcan intră în cel mai select club al elitelor culturale românești, ”Clubul Marile Cărți”. Medic neurolog și psihiatru, posesor a unor brevete de invenții de uz medical, autor a mai multor cărți, dintre care Inteligența materiei i-a adus recunoașterea academică și a fost distinsă cu ”Premiul pentru filosofie Vasile Conta” al Academiei Române (1992).

Profesorul Dulcan este o voce distinctă a mediului intelectual românesc. Membru al unor prestigioase societăți științifice naționale și internationale, titular al unor importante cursuri universitare, Dulcan este și deținător a numeroase premii știintifice și literare obținute în țară și străinatate.

„Și de ce Iisus? De ce îl consider modelul suprem al autorității morale în creștinism? Pentru că Iisus ne-a lăsat și două din imperativele absolute ale salvării noastre: iubirea și iertarea.”, spunea Constantin Dulcan, care va avea un nou dialog cu Mihail Neamțu la Biserica „Sfântul Ierarh Vasile cel Mare”, vineri, 3 iunie, de la ora 18:30.

Dumitru Constantin Dulcan va face echipă în clubul elitelor și cu părintele Cristian Trandafir. După excepționalul dialog, ”Inteligența materiei și materia inteligenței”, purtat cu Mihail Neamțu și după prelegerea despre ”Clepsidra timpului: îmbătrânire și tinerețe”, profesorul Dulcan va fi, alături de Pr. Cristian Trandafir, la conferința dedicată cărții ”Iisus la Niceea”, noul volum scris de Mihail Neamțu, vineri seara, de la 18:30, la Biserica „Sfântul Ierarh Vasile cel Mare”. Intrarea este liberă!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.