Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dumitru Dragomir: 'FCSB nu este peste CFR, iar Astra a bătut echipa lui Gigi Becali. Mă aşteptam la mai multe de la Piţurcă, dar are mult de muncă la Craiova'

Radu Tudor
dumitru dragomir

Dumitru Dragomir este de părere că Astra Giurgiu va câștiga titlul în acest sezon datorită lui Bogdan Andone. Dragomir a mai spus că patronului de la FCSB, Gigi Becali, îi va părea rău că a renunțat la serviciile antrenorului, potrivit Mediafax.

”FCSB nu este peste CFR, iar Astra a bătut echipa lui Gigi Becali. Mă aşteptam la mai multe şi de la Piţurcă, dar el are mult de muncă la Craiova. Rămân la părerea că Astra Giurgiu o să câştige titlul în Liga 1. CFR Cluj va avea mult de furcă cu Astra Giurgiu în acest campionat şi o să vedeţi că de această dată Astra o să câştige titlul. Bogdan Andone este făcut din aluatul lui Şumudică şi ştie să îşi facă apropiaţi jucătorii să joace bine chiar şi fără bani”, a spus Dumitru Dragomir pentru Prosport.

Citește și: Veste BOMBĂ cu privire la modificarea contractelor individuale de muncă !

”Un grătar şi o berică nu strică, iar Bogdan Andone ştie de ce procedează aşa în momentele în care salariile sunt restante pe la echipă. O să vedeţi voi că lui Gigi Becali o să îi pară tare rău că l-a dat afară pe Andone. Şi am observat că Andone ştie să lucreze cu Albec şi Budescu aşa cum ştia să lucreaze şi Şumudică”, a mai adăugat fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal.

Astra Giurgiu ocupă locul 2 în clasamentul Ligii 1, cu un punct în urma lui CFR Cluj.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.