Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dumitru Dragomir redeschide războiul cu Gigi Becali: 'E bolnav mintal'

cancan.ro
dumitru dragomir

Mitică Dragomir și Gigi Becali sunt două dintre personajele controversate ale fotbalului românesc. În memoria fanilor, rămâne celebra replică a finanțatorului roș-albaștrilor: „M-am certat cu Mitică Dragomir, dar fără jigniri. El m-a făcut oligofren, eu l-am făcut zdreanță, dar nu ne-am insultat”. Peste ani, cei doi continuă duelurile jignitoare, fostul președinte al LPF apreciind că patronul FCSB e ”bolnav mintal”.

"La toate patru, greșeli de portar. Krasniqi a făcut o preluare de 40 de metri. Târnovanu trebuia să stea pe linia de 11 metri. Dacă ieșea, o scotea în aut. La primul gol, la fel. La toate goluri, greșeală de portar. În al doilea rând, nu s-a prins nimeni că fundașii laterali și mijlocași aveau spații foarte mici între ei? Coman n-a trecut niciodată de fundașul dreaptă, iar Tavi Popescu n-a trecut o dată de un puști de 18 ani. La FCSB era un haos de nedescris. Parcă era echipă de Divizia C, incredibil!

Foștii FCSB-iști s-au răzbunat

I-a făcut praf! Cel mai bun de la Rapid a fost Oaidă, cum să-i dai drumul? Vai de mine, ce capacitate de efort! Absența lui Chiricheș e o greșeală impardonabilă, nu se poate așa. I-a dezumflat rău de tot. Pe Tavi Popescu l-au nenorocit cei de la club. L-au mutat de pe un post pe altul până l-au curățat. L-au desființat, l-au curățat. M-am convins că nici Coman n-are moral de competiție înaltă. El e cel mai tare doar la meciurile slabe.

I se face o mare nedreptate lui Andrei Vlad. Politică idioată la FCSB. Trebuie să fii bolnav mintal să-l dai pe Compagno când n-ai niciun vârf de atac. Bagă-l cel puțin pe Tavi Popescu vârf, nu ba mijlocaș stânga, ba mijlocaș dreapta. Eu, dacă îl am fotbalist pe Tavi Popescu, îl fac cel mai bun din țară", a spus Dumitru Dragomir, la Fanatik.

În ultimii ani, FCSB a cedat o mulțime de jucători, după toanele patronului. Mulți dintre ei au ajuns în curtea Rapidului, iar aceștia s-au răzbunat cu vârf și îndesat în meciul de sâmbătă seara de pe Arena Națională.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.