Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dunărea Brăila a ajuns la un acord cu două jucătoare de bază ale echipei

news.ro
handbal minge

Două jucătoare de bază ale echipei feminine de handbal HC Dunărea Brăila, Kristina Liscevic şi Jessica Quintino, şi-au prelungit contractele cu clubul pentru încă un sezon, a anunţat gruparea, marţi, pe pagina sa de Facebook.

''Sunt încântată să împărtăşesc cu voi dorinţa de a-mi prelungi contractul cu Dunărea Brăila. Energia şi creativitatea echipei au făcut ca experienţa mea să fie cu adevărat împlinită. Echipa oferă oportunităţi excepţionale de creştere şi sunt dornică să continui să contribui cu abilităţile şi cunoştinţele mele pentru succes continuu. Aştept cu nerăbdare noul sezon şi îmi doresc să realizăm şi mai multe împreună'', a declarat coordonatorul de joc din Serbia.

Extrema dreaptă braziliană Jessica Quintino, a afirmat, la rândul său: ''Mă bucur să continui activitatea sportivă la Brăila. Sunt mândră de progresele noastre în acest sezon şi cred că mai avem multe de îmbunătăţit. Dunărea Brăila este un club profesionist şi mă simt foarte bine aici cu familia mea, aşa că vreau să continui să contribui cu tot ce am mai bun pentru a ne atinge obiectivele. Apreciez încrederea întregului staff tehnic, a directorilor, sponsorilor, fanilor şi a tuturor suporterilor. Împreună putem ajunge departe!''

Luni, clubul a anunţat că alte două jucătoare şi-au prelungit înţelegerile cu echipa de la Dunăre, portarul Elena Şerban (pe doi ani) şi extrema dreapta Aneta Udriştioiu (un an).

Dunărea Brăila s-a clasat pe locul patru în Liga Naţională şi va evolua în sezonul viitor al EHF European League.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.