Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dunărea Brăila şi CSM Roman au ratat calificarea în turul trei al Cupei EHF la handbal feminin

Federatia Romana de Handbal
handbal

Echipele de handbal feminin Dunărea Brăila şi CSM Roman au ratat duminică, pe teren propriu, calificarea în turul trei al Cupei EHF, fiind eliminate de Byasen Handball Elite, respectiv de DKKA Dunajvaros.

Dunărea Brăila a învins Byasen Handball Elite, scor 28-20 (13-11), dar în tur scorul a fost de 28-18 (13-10) în favoarea echipei norvegiene, care obţine calificarea în turul trei cu scorul de general de 48-46, anunță News.ro.

Citește și: Cosmin Contra a anunțat lista stranierilor pentru amicalele cu Turcia şi Olanda: Surprize uriașe ale lui 'Guriţă'

CSM Roman, care pierduse în tur cu 24-31 (15-14), s-a impus şi ea în faţa formaţiei ungare DKKA Dunajvaros, cu scorul de 27-25 (13-13), dar ratează turul următor. DKKA a obţinut la general 56-51.

Tot duminică va disputa manşa retur din turul secund şi HC Zalău, în deplasare, cu Ankara BSK, echipă pe care a învins-o în prima manşă cu scorul de 26-21 (11-12).

În turul III al Cupei EHF va intra direct şi SCM Craiova. Tragerea la sorţi va avea loc în 24 octombrie.

Meciurile din turul III vor avea loc în 11-12 noiembrie, respectiv 18-19 noiembrie, iar câştigătoarea se va califica în faza grupelor, cu partide programate începând cu data de 6 sau 7 ianuarie 2018.

România mai este reprezentată în competiţiile continentale de campioana en-titre, CSM Bucureşti, în grupa A a Ligii Campionilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.