Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dunărea s-a retras din Liga Naţională de handbal masculin şi va fi amendată de FRH - Toate rezultatele înregistrate în acest sezon vor fi anulate

dinamo handbal

Forul naţional de handbal (FRH) a ratificat retragerea echipei masculine Dunărea Călăraşi, printr-o decizie a Comisiei Centrale de Competiţii, în urma adresei înaintate de conducerea clubului în 5 ianuarie. Dunărea Călăraşi va fi amendată cu 10.000 de lei, iar rezultatele obţinute în sezonul 2020-2021 vor fi anulate, potrivit news.ro.

Citește și: Tăriceanu este CU UN PAS mai aproape de CERCETAREA PENALĂ pentru LUARE DE MITĂ - Ajunge la mâna lui Iohannis după SALVAREA din Senat

”Comisia Centrală de Competiţii a Federaţiei Române de Handbal ia act de retragerea echipei AHC Dunarea Calarasi, prin adresa nr. 1/05.01.2021, formulată de către domnul preşedinte Zamfir Cristian şi, în consecinţă, conform LNM art. 8.1, hotărăşte: Penalizarea echipei cu 10.000 lei, având drept de înscriere în ultima categorie competiţională pentru următorul sezon”, se arată în decizia CCC.

De asemenea, conform Art.29.1 din RODCNH 2020-2021, ”datorită faptului că echipa a participat la mai puţin de 50+1% din numărul de jocuri, toate rezultatele echipei din sezon vor fi anulate”, se mai arată în decizia comisiei.

Citește și: BREAKING SURSE Costel Alexe va fi cercetat la LIBER -Nu are măsură preventivă sau cauțiune stabilită de DNA în dosarul TONELOR DE TABLĂ pretins luate drept mită

Dunărea Călăraşi a acuzat probleme grave în finanţarea clubului, iar unii jucători şi-au căutat dreptatea în instanţă sau au semnat contracte cu alte echipe din Liga Naţională, între care Dinamo Bucureşti. Dunărea Călăraşi nu ar plătit salarii în acest sezon, având conturile blocate din cauza litigiului cu un fost jucător, Zarko Pejovici, iar echipa a fost lovită în ultimele luni şi de testări pozitive în lot.

După 13 meciuri disputate în acest sezon, Dunărea Călăraşi ocupa locul 14, cu un bilanţ de patru victorii şi nouă înfrângeri (12 puncte).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.