Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

După 33 de ore fără apă și electricitate, locuitorii Lugojului se bucură din nou de confortul secolului XXI

Orașul Lugoj, din județul Timiș, a fost realimentat cu energie electrică, luni seara, după ce timp de 33 de ore localnicii nu au avut apă potabilă la robinete și nici curent, în urma ninsorii abundente, transmite corespondentul mediafax.

citește și: Decizia radicală luată de Gică Hagi! Ce se va întâmpla cu echipa sa

Potrivit reprezentanților Primăriei Lugoj, luni seara toți cei aproximativ 40.000 de localnici au fost realimentați cu energie electrică, în urma intervențiilor efectuate de echipele Enel.

Orașul a rămas fără curent duminică dimineața, după ce au apărut defecțiuni majore la două linii de înaltă tensiune, din cauza ninsorilor abundente.

Totuși, pentru a preîntâmpina eventuale probleme, în ședința Comitetului Județean pentru Situații de Urgență desfășurată la Lugoj s-a decis solicitarea a încă două generatoare de mare putere, care vor sosi în județul Timiș de la Cluj și Sibiu.

În prezent, șase generatoare de mare putere ale IGSU sunt în teren în continuare, dintre care trei în Făget și trei în Lugoj, la centrul de dializă și la uzina de apă.

Oraşul Lugoj, care are aproximativ 40.000 de locuitori, a rămas fără energie electrică, căldură şi apă la robinete, duminică dimineața, în urma ninsorilor abundente. În cursul nopții de duminică spre luni, orașul timișean a fost parţial alimentat cu apă, după ce a fost montat un generator la uzina de apă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.