Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

După 77 de zile, și-a găsit telefonul căzut în mare: Ce surpriză a așteptat-o pe o americancă

mazadatours.com
plaja mare litoral

Doi soţi din Florida care culegeau scoici pe o plajă au făcut posibil, cu ajutorul vecinului lor expert în tehnologie, ca o femeie să-şi recupereze telefonul, în stare aproape perfectă, după ce a stat 77 de zile în mare, relatează EFE.

Canalul 12 al televiziunii din Palm Beach (Florida) s-a făcut ecou al acestei întâmplări, la care au participat soţii Laura Leigh şi Lawton Martin, vecinul lor, Devron Richardson, şi fericita posesoare, Amie Vreeken.

Cei patru s-au reunit săptămâna aceasta la Delray Beach, pentru restituirea telefonului proprietarei şi au dat declaraţii postului local de televiziune. Soţii Martin au găsit luna trecută telefonul la malul mării, în timp ce căutau scoici, l-au dus acasă, i-au scos husa de protecţie şi l-au pus la uscat.

Cum nu aveau în casă un încărcător compatibil cu această marcă de telefon, ei au făcut apel la vecinul lor Richardson, care îi ajută atunci când li se strică computerul. Acesta a încărcat telefonul şi când l-a deschis a apărut pe ecran poza unei femei costumată în sirenă şi înconjurată de patru copii. Cu ajutorul unei aplicaţii de căutare pe internet a persoanelor care apar în fotografii ei au localizat-o pe Vreeken.

Amie Vreeken joacă rolul de sirenă într-un spectacol din Las Vegas şi nu şi-a putut crede ochilor când a citit mesajul trimis de Richardson, în care era anunţată că i-a fost găsit telefonul. "OMG, nu este o glumă, este fantastic!", a răspuns Vreeken de pe noul ei telefon.

Vreeken, mamă a patru copii, a povestit că obişnuieşte să-şi viziteze un prieten la Delray Beach şi să meargă cu caiacul pe mare. Însă în februarie când au ieşit pe apă, un val a făcut să se clatine caiacul şi să scape telefonul în mare. Au căutat mobilul inclusiv cu detectorul de metale, dar nu l-au putut găsi.

"Au trecut 77 de zile, 77, din momentul în care a căzut în mare şi până când am fost anunţată că mi-au găsit telefonul", a spus cu uimire Vreeken.

Potrivit postului de televiziune, în afară de mulţumirile aduse soţilor Martin şi lui Richardson, ea a scris o recenzie foarte amabilă firmei de la care a cumpărat cu 10 dolari husa de telefon, sub titlul "77 de zile petrecute în ocean iar telefonul merge bine", conform agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.