Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

După București, și Constanța relaxează restricțiile - Decizia intră în vigoare mâine și este valabilă două săptămâni

Pinterest
relaxare coronavirus

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă a decis redeschiderea restaurantelor, a cinematografelor şi teatrelor din judeţul Constanţa care vor funcţiona la o treime din capacitate. Măsura intră în vigoare din data de 28 ianuarie şi este valabilă timp de 14 zile. Decizia se aplică tuturor localităţilor din judeţul Constanţa, cu excepţia comunei Fântânele, unde rata incidenţei este peste trei la mia de locuitori.

Prefectul judeţului Constanţa, Silviu Coşa, a convocat, miercuri, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, care a votat încadrarea judeţului în limita de incidenţă cuprinsă între 1,5 şi mai mică sau egală cu 3/1.000 de locuitori.

Protest la ușa lui Lucian Bode! Bugetarii solicită eliminarea inechităților salariale și aplicarea legii, așa cum a fost adoptată de Parlament

Astfel, organizarea şi desfăşurarea activităţii cinematografelor, instituţiilor de spectacole şi/sau concerte este permisă, cu participarea publicului până la 30% din capacitatea maximă a spaţiului. De asemenea, sunt interzise organizarea şi desfăşurarea spectacolelor de tipul drive-in, a spectacolelor, concertelor, festivalurilor publice şi private sau a altor evenimente culturale, în aer liber.
Totodată, restaurantele pot fi deschise la interior, între orele 06 – 23, fără a se depăşi 30% din capacitatea maximă a spaţiului. CJSU a mai decis şi că sălile de jocuri de noroc vor fi deschise, tot la o treime din capacitate.
Acestea măsuri sunt valabile pentru toate localităţile judeţulu Constanţa, cu excepţia comunei Fântânele, acolo unde rata incidenţei depăşeşte trei la mia de locuitori.
Decizia intră în vigoare din data de 28 ianuarie şi este valabilă pentru o perioadă de 14 zile, când urmează să fie reevaluată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.