Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

După ce a aprins focuri de artificii la Kiev, un bărbat riscă cinci ani de închisoare

artificii

Folosirea de către bărbatul de 47 de ani a mijloacelor pirotehnice vine în ciuda interdicției generale a Ucrainei de a folosi artificii în timpul stării de urgență din timpul războiului, care a lăsat marile orașe - lovite în mod obișnuit de raiduri cu rachete - pe muchie de cuțit și cu precauție față de bubuituri și explozii bruște. "El riscă acum cinci ani de închisoare", a scris duminică primarul Kievului, Vitali Klitschko, într-un mesaj public pe Telegram, potrivit anews.com.tr.

Spectacolul personal de focuri de artificii al unui locuitor din Kiev pentru noaptea de Anul Nou, pus în scenă pe fondul atacurilor regulate cu rachete rusești asupra orașului, l-ar putea costa o pedeapsă cu închisoarea.

Folosirea de către bărbatul de 47 de ani a mijloacelor pirotehnice vine în ciuda interdicției generale a Ucrainei de a folosi focuri de artificii în timpul stării de urgență din timpul războiului, ceea ce a lăsat marile orașe - lovite în mod obișnuit de atacuri cu rachete - pe muchie de cuțit și cu precauție față de bubuituri și explozii bruște.

"El riscă acum cinci ani de închisoare", a scris duminică primarul Kievului, Vitali Klitschko, într-un mesaj public pe Telegram.

Locuitorii informaseră poliția cu privire la utilizarea artificiilor în ciuda interdicției. Poliția, care l-a arestat pe bărbat și a confiscat un stoc de articole pirotehnice în apartamentul său, a declarat că acesta va fi acuzat acum de tulburarea liniștii publice.

La scurt timp după focurile de artificii ilegale, la Kiev a fost declanșată o alertă aeriană, deoarece Rusia a lansat un val de așa-numite drone kamikaze asupra capitalei ucrainene.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.