Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

După ce a fugit de la ÎCCJ, Mircea Negulescu i-a amenințat pe jurnaliști că îi infectează cu coronavirus: 'Stați mai departe, îmi puneți viața în pericol'

Fostul procuror Mircea Negulescu, în prezent exclus din magistratură, este din nou liber, după ce mandatul de reținere pentru 24 de ore i-a expirat! Negulescu a fugit de reporterii care îl așteptau la ÎCCJ, unde i s-a judecat propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Fostul procuror a fost reţinut, miercuri, de procurorii Secţiei pentru Investigarea Infracţiunilor din Justiţie în legătură cu dosarul Tony Blair, în care este implicat şi Victor Ponta. Alături de Negulescu, a fost reţinut şi un fost ofiţer de poliţie judiciară, care l-ar fi ajutat pe acesta.

Citește și: Klaus Iohannis a semnat! Când vor avea loc alegerile locale

ÎCCJ a rămas în pronunțare pe mandatul de arestare preventivă, timp în care Negulescu s-a dus la Arestul Central să își ridice lucrurile personale, semn că este sigur că judecătorii nu îl aresta și că nu se va mai reîntoarce după gratii. Dacă în clipa în care a ajuns, Negulescu nu a vrut să vorbească cu reporterii, la plecare le-a cerut să nu se apropie de el ca nu cumva să fie infectat cu coronavirus și să îl transmită mai departe.

”Stați mai departe, îmi puneți viața în pericol. Poate am luat înainte, din arest, coronavirus (n.r. tușind). Nu aș vrea să vi-l dau vouă.”, au fost replicile lui Negulescu pentru reporteri, la Arestul Central.

Citește și: S-a luat decizia! Valentin Dragnea primește zeci de mii de euro .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.