Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

După ce a ÎNDEMNAT românii să meargă la vot, Directorul Spitalului de Boli Infecțioase din Timișoara anunță că ar putea alege cine moare

Opinia Timisoarei
Cristian Oancea, director Victor Babes Timisoara

Managerul Spitalului "Victor Babeș" din Timișoara, Cristian Oancea, a atras atenția la Digi24 că situația din spitale este critică și că este nevoie de soluții rapide, de la o zi la alta. Oancea spune că dacă rata infectărilor se menține la peste 4.000 pe zi, este posibil ca medicii să fie nevoiți, încă din această săptămână  să aleagă cine primește tratament la ATI.

Doctorul Cristian Oancea, anunța, înainte de alegerile locale căă „ autoritățile locale au luat toate măsurile ce necesită o siguranță sporită a cetățeanului care iese la vot”.

„Am fost consultați din punct de vedere medical asupra zilei de duminică, asupra procesului electoral, și, din punctul nostru de vedere, autoritățile locale au luat toate măsurile ce necesită o siguranță sporită a cetățeanului care iese la vot. Purtatul măștii, dezinfectarea suprafețelor și a ștampilelor, inclusiv distanțarea fizică noi am prevăzut-o mai mare tocmai pentru ca cetățenii, vârstnicii și inclusiv populația tânără să se simtă în siguranță. Personal voi ieși la vot și indemn pe toată lumea să își exercite acest drept constituțional”, a spus doctorul Cristian Oancea, managerul Spitalului de Boli Infecțioase Timișoara, conform Tion.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.