Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

După ce a învins-o pe Halep, Radwanska a fost bătută de Azarenka, la Miami: Deţinătoarea trofeului, Konta, a fost eliminată

Halep Radwanska

Jucătoarea poloneză Agnieszka Radwanska, locul 32 WTA şi cap de serie numărul 30, a fost învinsă, luni, cu 6-2, 6-2, de sportiva Victoria Azarenka din Belarus, locul 186 WTA, venită din calificări, în optimile de finală ale Miami Open.

Azarenka, fost lider WTA, s-a impus după un meci care a durat o oră şi 22 de minute. Radwanska reuşise în meciul anterior să o învingă, cu 3-6, 6-2, 6-3, pe Simona Halep, locul I WTA.

Victoria Azarenka, aflată la cel mai bun parcurs după apariţia problemelor pe care le are legate de custodia copilului ei, va evola în sferturi cu jucătoarea cehă Karolina Pliskova, locul 6 WTA şi cap de serie numărul 5.

Într-un alt meci din optimi, Venus Williams, locul 8 WTA şi cap de serie numărul 8, a eliminat-o pe deţinătoarea trofeului, britanica Johann Konta, locul 14 WTA şi cap de serie numărul 11, cu scorul de 5-7, 6-1, 6-2, într-un meci de două ore şi 19 minute, anunță News.ro.

Americanca Danielle Collins, locul 93 WTA, venită din calificări, îşi continuă evoluţille bune din ultima perioadă. Ea a învins-o, cu 3-6, 6-4, 6-2, pe Monica Puig din Puerto Rico, locul 82 WTA, care o eliminase pe daneza Caroline Wozniacki, locul 2 WTA, în turul al doiela. Collins a câştigat după un meci de două ore şi 11 minute şi va evolua în sferturi cu Venus Williams.

Letona Jelena Ostapenko, locul 5 WTA şi cap de serie numărul 6, a obţinut, luni, cel mai bun rezultat al ei din acest an, calificarea în sferturile de finală, la Miami Open. Ea a legat pentru prima dată trei victorii în 2018, după ce a trecut de sportiva cehă Petra Kvitova, locul 9 şi cap de serie numărul 9, cu 7-6 (4), 6-3, într-o oră şi 43 de minute.

Şi Elina Svitolina din Ucraina, locul 4 WTA şi cap de serie numrăul 4, continuă în Florida, după 7-5, 6-4, în 80 de minute, cu australianca Ashleigh Barty, locul 20 WTA şi cap de serie numărul 21. Svitolina este jucătoarea cel mai bine clasată rămasă în concurs la Miami şi va juca în sferturi ci Ostapenko.

Un alt meci din sferturi va fi cel dintre germana Angelique Kerber, locul 10 WTA şi cap de serie numărul 10, şi americanca Sloane Stephens, locul 12 WTA şi cap de serie numărul 13.

Kerber a trecut greu, în optimi, scor 6-7 (1), 7-6 (5), 6-3, de chinezoaica Yafan Wang, locul 125 WTA, venită din calificări, în două ore şi 51 de minute de joc. Stephens a eliminat-o pe spaniola Garbine Muguruza, locul 3 WTA şi cap de serie numărul 3, cu 6-3, 6-4, în mai puţin de o oră şi jumătate de joc.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.