Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

După ce a ținut elevii și bolnavii din spitale în frig, Dominic Fritz anunță că USR va moderniza România: Guvernul PSD-PNL doarme

Express de Banat
Dominic Fritz

Primarul Timişoarei Dominic Fritz a declarat că PNL şi PSD încearcă să îşi acopere, cu tot felul de atacuri, incompetenţa şi nepăsarea şi a acuzat că cei din coaliţie nu au planuri pentru criza energetică, iar „Guvernul PSD-PNL doarme”. El a adăugat că USR va moderniza România, scrie News.ro.

Citește și: Cătălin Drulă s-a dezlănțuit la adresa lui Sorin Grindeanu, chiar acasă la vicepremier: E un exponent de bază a unei guvernări dezastru

„USR va moderniza România. Aici, la Timişoara, la nivel local, se vede cât se poate de bine cum partidele care sunt la guvernare, PNL şi PSD, încearcă să-şi acopere incompetenţa şi propria nepăsare cu tot felul de atacuri. Eu aş vrea să aud care sunt planurile Guvernului pentru criza energetică, care se înrăutăţeşte în fiecare zi. Alte ţări fac pregătiri, fac planuri, Guvernul PSD-PNL doarme. Aş vrea să aud răspunsurile Guvernului pe tema lucrărilor de infrastructură, aş vrea să aud şi ce au de spus parlamentarii PSD şi PNL despre proiectele importante pentru Timişoara. Tot ce auzim, însă, ca la grădiniţă, sunt acuze, ca să-şi acopere inacţiunea”, a afirmat Dominic Fritz, sâmbătă într-o conferinţă de presă susţinută în Timişoara, unde edilul şi Cătălin Drulă au vorbit despre rolul şi obiectivele USR în actualul context politic.

Primarul Timişoarei a mai spus că preşedintele ales al USR Cătălin Drulă este „o voce pentru o Românie onestă şi corectă, o voce pentru asistenta medicală care nu acceptă şpagă, deoarece crede în acces la sănătate pentru toţi, o voce pentru antreprenorii din România, o voce pentru profesori”.

„Începe o nouă epocă, noi, USR, vom arăta în ce direcţie putem să mergem şi sunt sigur că diferenţa între USR şi Guvernul care se gândeşte doar la clientela de partid va fi din ce în ce mai clară”, a adăugat Dominic Fritz.

Congresul USR a validat, sâmbătă, într-o şedinţă online, rezultatul votului pentru preşedinţia partidului, ca etapă finală a alegerilor interne desfăşurate la începutul lunii iulie. Preşedinţia USR a fost câştigată, din primul tur al alegerilor interne, de Cătălin Drulă, cu 71,3% din voturile exprimate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.