Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

După ce au fost dați afară de la guvernare, maghiarii sunt 'curtați' din nou: 'Sunt oameni extrem de profesionişti, înţeleg delicateţea momentului'

Inquam Photos / Octav Ganea
Marcel Ciolacu Kelemen Ciuca coalitie

Senatorul PSD Lucian Romaşcanu a declarat, marţi, că, pentru a da jos acest Guvern, în urma asumării răspunderii în Parlament pe pachetul de măsuri fiscale, e nevoie într-adevăr de UDMR. „Nu cred că vor semna această moţiune, vor negocia, sunt foarte buni negociatori”, a afirmat Romaşcanu.

„Opoziţia, la modul în care se mişcă acum, nu au niciun fel de tracţiune în ceea ce priveşte oamenii pentru că numai să spui nu, nu nu, se plictiseşte şi cel mai activ opozant din faţa televizorului, iar să strângi numerele necesare să dai jos acest Guvern, ai nevoie într-adevăr de UDMR. UDMR a fost la guvern, sunt oameni extrem de profesionişti, înţeleg delicateţea momentului pe care îl traversăm acum şi nu cred că vor semna această moţiune”, a spus Lucian Romaşcanu în emisiunea Proiect de Ţară: România, de la Prima News, potrivit news.ro.

„Vor negocia, sunt foarte buni negociatori. Discursul lui Kelemen Hunor face parte din manualele de negociere politică”, a arătat Romaşcanu.

Întrebat despre semnarea moţiunii de către AUR, Lucian Romaşcanu a afirmat că acest vot va pica. „Noi suntem undeva spre 60% împreună cu PNL. Din punctul meu de vedere emoţia nu este de a pierde un mandat guvernamental al partidului pentru că am mai fost în Opoziţie, problema este ceea ce se întâmplă cu ţara”, a subliniat el.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.