Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

După ce i-a cerut demisia lui Călin Popescu Tăriceanu, Andrei Gerea a fost MAZILIT: A rămas fără funcția pe care o avea în ALDE

ziarulargesenilor.ro
Andrei gerea lactate 1

Andrei Gerea a pornit un conflict în interiorul ALDE și i-a cerut demisia lui Călin Popescu Tăriceanu, după ce fostul premier a refuzat să mai susțină guvernul PNL. Liderii ALDE au decis să îl ”execute” pe Gerea, care a amenințat, de altfel, cu demisia din partid. Gerea a fost schimbat din funcția de președinte al filialei ALDE București, iar motivul invocat a fost ”lipsa de implicare”.

”Deputatul Varujan Vosganian și președintele TLDE Claudiu Daniel Catana, desemnați copreședinți interimari ALDE București.

Citește și: Tribunalul București a hotărât ce se întâmplă cu dosarul lui Liviu Dragnea

În cadrul ședinței Consiliului de Coordonare al filialei ALDE Bucureșți, întrunită marți seară, a fost propusă înlocuirea din funcția de președinte al filialei ALDE București a deputatului Andrei Gerea. Motivul care a stat la baza deciziei Consiliului de Coordonare al ALDE București a fost legat de lipsa de implicare a acestuia în coordonarea filialei București.

Consiliul de Coordonare al ALDE București a decis să îi desemneze în calitate de copreședinți interimari pe deputatul Varujan Vosganian și președintele organizației de tineret a ALDE, Claudiu Daniel Catana. Decizia luată în ședința de marți va fi înaintată Biroului Politic Executiv al ALDE, cel care va aproba modificările stabilite în ședința filialei.”, anunță ALDE.

Citește și: Ultimă oră! Un alt ministru a primit aviz negativ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.