Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

După ce i-a umilit pe părinții victimelor, Ancuța Popoviciu nu scapă! Judecătoarea lui Vlad Pascu va fi audiată, din nou, în ancheta disciplinară

popoviciu

După ce i-a umilit pe părinții victimelor, Ancuța Popoviciu nu scapă! Judecătoarea lui Vlad Pascu va fi audiată, din nou, în ancheta disciplinară

Judecătoarea din procesul lui Vlad Pascu va fi audiată din nou. De această dată, ajunge în fața inspectorilor judiciari care continuă anchetarea ei disciplinară.

După ce a fost audiată de secția pe judecători în materie disciplinară, Ioana Ancuța Popoviciu va fi din nou audiată, de data aceasta, de inspectorii judiciari, cei care continuă cercetarea ei disciplinar, chiar dacă CSM a refuzat propunerea făcută de către Inspecția judiciară cu privire la suspendarea din funcție a judecătoarei de la Mangalia, pe perioada anchetării ei disciplinare, având în vedere că se suspectează că a comis o abatere disciplinară extrem de gravă, respectiv exercitarea funcției cu rea credință sau gravă neglijență.

Ancheta disciplinară a judecătoarei a început, după ce au venit mai multe acuzații din partea familiilor victimelor din dosarul 2 Mai. Ancuța Popoviciu a întrebat în sala de judecată dacă este prezent la proces Sebi, unul dintre tinerii uciși în accidentul provocat de Vlad Pascu, după ce s-a urcat drogat la volan.

Continuă anchetarea dsiciplinară a judecătoarei, iar în perioada următoare, inspectorii judiciari îi vor lua o declarație Ancuței Popoviciu care va avea posibilitatea să se apre în fața acuzațiilor.

Între timp, aceasta judecă în continuare 2 Mai, în ciuda controverselor create în jurul ei. De altfel, a făcut recent și o cerere șoc la CSM, respectiv a cerut să fie transferată de la Judecătoria Mangalia la Judecătoria Sectorului 2 București sau la Judecătoria Constanța.

Citește și: AUDIO| Momentul uluitor în care judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu întreabă dacă un mort este prezent

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.