Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

După ce l-a împrumutat Galatasaray a activat opţiunea de cumpărare a atacantului Mostafa Mohamed

wallpaperflare.com
Logo Galatasaray

Atacantul egiptean Mostafa Mohamed, care a sosit în luna februarie la Galatasaray Istanbul, sub formă de împrumut, îşi va continua cariera în campionatul Turciei, după ce gruparea de pe malul Bosforului a decis să activeze opţiunea de cumpărare prevăzută în contractul cu clubul egiptean Zamalek.

Mohamed, în vârstă de 24 ani, originar din Gizeh, aflat în vizorul echipelor franceze Lille, Bordeaux şi AS Saint-Etienne, a marcat 14 goluri în 44 de meciuri disputate alături de Galatasaray, în toate competiţiile.

Clubul turc a decis să activeze clauza de cumpărare, estimată la 6 milioane de euro şi care expira pe 31 decembrie, transferându-l definitiv pe Mostafa Mohamed de la Zamalek, informează BeIN Sports.

Fotbalistul egiptean a semnat un contract valabil până în iunie 2025 cu Galatasaray, echipă la care evoluează jucătorii români Alexandru Cicâldău şi Olimpiu Moruţan.

Inclus în lotul lărgit al Egiptului pentru Cupa Africii pe Naţiuni (9 ianuarie - 6 februarie 2022), Mostafa Mohamed urmează să dispute la începutul anului viitor, în Camerun, primul turneu final din cariera sa într-o competiţie internaţională, informează Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.