Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

După ce o tânără a fost sechestrată și aproape incendiată în Sectorul 5, un bărbat a fost răpit de pe stradă în Ilfov

cotidianul
politia nu treceti

Doi tineri au fost reținuți de polițiștii din Ilfov după ce ar fi tâlhărit un alt tânăr, pe care l-au reținut în mașina lor împotriova voinei sale. Potrivit IPj Ilfov, un tânăr a sesizat luni polițiștii din Otopeni cu privire la faptul că, în aceeași zi, a urcat într-un autoturism în care se aflau trei tineri, iar în timp ce se deplasau din comuna Balotești către Căciulați, aceștia, prin exercitarea de violente fizice, i-au furat un telefon mobil, căștile și suma de 10 lei și, totodată, l-au reținut împotriva voinței sale, deși a solicitat să fie lăsat să părăsesca autovehiculul, scrie Mediafax.

Un polițist aflat în timpul liber a dat alerta:

Inițial, un polițist din cadrul Poliției Orașului Buftea, aflat în timpul liber, a observat victima în localitatea Căciulați, aceasta prezentând urme de violență în zona feței. Polițistul s-a sesizat, a sprijinit și îndrumat victima și a condus-o la domiciliu, de unde l-au luat pe tatăl acesteia, iar, ulterior, s-a deplasat cu amândoi la sediul Poliției Orașului Otopeni.

În urma cercetărilor, polițiștii din Otopeni i-au identificat pe cei 3 tineri, în vârstă de 13, 19 și 24 de ani, bănuiți de comiterea faptei sesizate. În urma probatoriului administrat, polițiștii dispus miercuri reținerea pentru 24 de ore, față de bărbații de 19 și 24 de ani, iar la aceeași dată cei 2 au fost prezentați procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea, care a solicitat judecătorului de drepturi și libertăți arestarea preventivă față de aceștia.

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tâlhărie și lipsire de libertate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.