Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

După ce s-a accidentat, căpitanul naţionalei de fotbal a Elveţiei ar putea rata meciurile din octombrie pentru CM 2022

www.gsp.ro
Granit Xhaka

Căpitanul naţionalei de fotbal a Elveţiei, Granit Xhaka, accidentat, ar putea rata meciurile din octombrie ale primei reprezentative a ţării sale din preliminariile Cupei Mondiale 2022, scrie presa internaţională.

Xhaka (29 ani), jucătorul lui Arsenal Londra, pare urmărit de ghinion în ultima perioadă. După ce la finele lui august a văzut un cartonaş roşu, în partida cu Manchester City din Premier League, şi a fost suspendat trei meciuri, ulterior a fost depistat cu coronavirus şi nu a putut evolua pentru Elveţia în meciurile din septembrie, potrivit agerpres.ro.

În prezent, Granit Xhaka este accidentat după ce, în Premier League, în meciul cu Tottenham, s-a accidentat după ce Lucas Moura a căzut peste el, alegându-se cu o leziune serioasă la genunchiul drept.

''Accidentarea lui Granit Xhaka este îngrijorătoare. Chiar nu arată bine deloc'', a declarat antrenorul ''tunarilor'', Mikel Arteta.

Potrivit presei elveţiene, Xhaka ar putea fi indisponibil următoarele 6-8 săptămâni, deci ar putea reveni pe teren în noiembrie.

Elveţia se va confrunta cu Irlanda de Nord pe 9 octombrie înainte de deplasarea în Lituania pentru meciul de pe 12 octombrie, ambele pentru calificările la Cupa Mondială 2022.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.