Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD a îngropat un război intern

PSD

Senatorul Daniel Savu i-a ridicat osanale lui Mircea Cosma, care şi-a primit titulatura din partea parlamentarului de „monument în administraţia publică”.

Cei doi au început să-şi arate simpatia mai întâi printr-o fotografie de grup, „ca să moară duşmanii din PNL”. Alături de Mircea Cosma, vicepreşedinte al Consiliului Naţional din PSD, şi Codrin Ştefănescu, secretar general al PSD, senatorul Daniel Savu părea fericit, potrivit observatorulph.ro.

A urmat apoi anunţul lui Mircea Cosma, care a susţinut că cel mai bun candidat al PSD-ului la alegerile de anul viitor nu poate fi decât senatorul Daniel Savu. La acel moment, mulţi dintre cei prezenţi au considerat că este vorba de o glumă, având în vedere atacurile care au durat mai bine de trei săptămâni prin orice mijloace între cei doi.

Când Savu a anunţat că acceptă propunerea, unii au crezut în continuare că este vorba de o glumă şi că de fapt anunţul făcut de Savu este numai o provocare.

Nu era o glumă, era doar o comedie neagră. Savu a continuat să vorbească de faptul că „Mircea Cosma este „un monument de administraţie publică” şi că listele de candidaţi pentru funcţia de consilier local vor fi făcute împreună. Că viitorii candidaţi vor fi întrebaţi teme care ţin de cultura generală şi că aceştia trebuie să fie adevăraţi vorbitori. Prin urmare, concluzia a fost una singură: securea războiului a fost îngropată! Până când? Nimeni nu ştie. Cert este că aseară toţi vorbitorii au fost de acord cu un singur lucru. Cei mai puternici adversari sunt în interiorul partidului, nu în afara lui.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.