Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

După Dan Barna, şi Victor Ponta îl atacă pe Ludovic Orban: 'Un combinator politic din anii 90, mincinos, prefăcut şi iresponsabil'

ponta obraz

Partidele de opoziţie nu dau semne că ar fi în stare să renunţe la războiul dintre ele, pentru a contura o majoritate anti-PSD. După ce Dan Barna a afirmat că "Alianţa USR-PLUS s-a născut tocmai pentru că românii s-au săturat de această ciupeală oportunistă pe care o promovează Orban", şi Victor Ponta pune tunurile pe liderul PNL.

"NU poti sa faci schimbarea politica in Romania cu indivizi ca Ludovic Orban - un combinator politic din anii 90, mincinos , prefacut si iresponsabil , plin de “schelete” din anii 2007-2008 , mereu pe post de mascarici pentru cei care il mai baga in seama! ProRomania sprijina o schimbare adevarata in politica romaneasca! Daca o schimbam pe Dancila cu Orban ne batem joc de oameni!", scrie Victor Ponta pe Facebook.

Anterior, la Adevărul Live, Victor Ponta a declarat că Orban este "cel mai mare sabotor. "Orban s-a asigurat că nu are voturi Raluca Turcan pentru şefia Cameei Deputaţilor. Nici măcar toţi liberalii n-au votat. Orban e o relicvă a anilor 90. El continuă să atace USR, Pro România şi UDMR, deşi, dacă vrei să treacă moţiunea şi să faci un alt Guvern, trebuie să faci majoritate cu cei care sunt acolo. A înjurat Orban UDMR, apoi a înjurat Pro România, după care ne-a întrebat de ce nu am votat candidatul lor? Suntem masochişti? Îmi face scârbă Orban. Dacă va trece moţiunea, a auzit Orban că nu va fi el premier de la PNL. O să fie altcineva de la PNL. O să fie Rareş Bogdan sau altcineva. El trage sfori, aranjează. Şi dacă nu ajunge el, are grijă să nu treacă nicio moţiune. Am scăpat de Dragnea şi am dat de Orban. Dacă după Dragnea nu scăpăm şi de Orban, n-am făcut nimic", a afirmat fostul premier.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.