Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

După Dan Bittman, și Corina Chiriac pune la îndoială restricțiile: 'Eu fac parte dintre cei care cred că cifrele sunt umflate'

impact.ro
corina chiriac

Cântăreața Corina Chiriac a vorbit despre pandemia de COVID-19 și susține că ea face parte „dintre cei care cred că cifrele sunt umflate”. Totodată, artista este de părere că față de vremurile actuale „comunismul era un sugar cu suzeta în gură”.

„Comunismul era un sugar cu suzeta în gură față de vremurile actuale, îndrăznesc să spun asta, pentru că am trăit acele vremuri și știu ce a fost bun și rău. În vremurile astea, dacă la început casa mea a fost o închisoare, având peste 65 de ani, ulterior casa mea a devenit un adăpost”, a declarat Corina Chiriac, la Gândul Live.

Așadar, ea a mărturisit că face parte „dintre cei care cred că cifrele sunt umflate”.

„Eu fac parte dintre cei care cred că cifrele sunt umflate. Aici intrăm într-o controversă, este o Cutie a Pandorei pe care nu vreau să o deschid (…). Este important să fii informat din toate câte puțin. A fi autodidact nu este o rușine, este o mândrie, spunea tata. În această perioadă mi-e dor de prieteni. Cu unii mă vad, în particular, câte doi-trei, în siguranță. Mi-e dor de șueta românească, de stat la taclale. Îmi este teamă că societatea umană poate claca în anumite perioade din cauza izolării. Mie nu mi-e frică de mine, eu cred în Dumnezeu. Dacă îmi sună clopoțelul, oricum voi pleca. Eu mai cred și în viețile succesive (…). Omul are de la Dumnezeu liberul arbitru, dar când dă de libertate greșește prin exces”, a adăugat Corina Chiriac.

Veşti proaste de la Grupul Renault - Modelul Dacia Logan MCV nu va mai fi produs la Mioveni

Poziția Corinei Chiriac vine în contextul în care un alt artist, Dan Bittman, solistul trupei Holograf, a publicat pe Facebook un mesaj în care își exprimă revolta față mesajele repetate de tip Ro-Alert care au fost emise de autorități în București în contextul în care rata cazurilor de infectare cu coronavirus a depășit pragul de 3 la mia de locuitori. „Nu e de ajuns minciuna Covid, acum trebuie să suport și alertele astea penibile și mincioase pe telefon. Când ieșim băieți și fete?!”, a scris Dan Bittman pe Facebook. Ulterior, într-o intervenție telefonică în cadrul emisiunii „Se întâmplă acum”, moderată de Tudor Barbu, artistul a explicat că nu contestă existența COVID-19, dar i se pare prea mult faptul că de nouă luni „i s-a luat dreptul la muncă”.

„E un drept constituțional să protestăm, e dreptul nostru la viață și la muncă. Mie mi s-a luat, de nouă luni, un drept fundamental, dreptul la muncă. Dreptul la muncă implică și dreptul la viață. Am trei copii pe care trebuie să-i țin la școli... Și nu numai mie, mă gândesc că sunt sute de mii de oameni care gândesc în acest fel. Uitându-mă ce se întâmplă în țări mai civilizate sau mai adânc ancorate în democrație, observ că oamenii aceia știu să se protejeze chiar dacă au poate un număr mai mare de infectări decât al nostru, dar morbiditatea în anumite țări este aproape de zero sau mică, ceea ce noi nu reușim de la începutul pandemie până acum, de la primul mort așa-zis de COVID, care săracul a murit de o comorbiditate, până astăzi când avem mii de infectări pe zi, așa-zise mii de infectări pentru că eu nu cred că sunt chiar atât de multe. Vorbind cu prieteni doctori mi s-a povestit și mie că un singur pacient poate să aibă câte patru-cinci testări și să zică lumea că sunt patru-cinci cazuri diferite. Cred în COVID, nu instig pe nimeni să iasă, este părerea mea însă că e suficient, gata”, spunea Dan Bittman.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.