Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

După Daniel Ghiță, încă o demisie de răsunet din PRU

bogdan lencu

Partidul România Unită, condus de deputatul Bogdan Diaconu, este în continuă disoluție. Președintele Filialei PRU Sector 5, Bogdan Lencu, cel care a obținut cu organizația sa cel mai bun rezultat din partid la alegerile locale, și-a anunțat astăzi demisia din Partidul România Unită.

LOVITURĂ pentru Volkswagen. O țară a SUSPENDAT vânzarea mașinilor produse de grupul german

”Dragii mei prieteni si fosti colegi de partid, astazi 2.08.2016, va anunt că mi-am dat demisia din Partidul România Unită unde am condus Filiala PRU Sector 5. Am dus la alegerile locale o bătălie importantă pentru valorile românești și pentru salvarea identății naționale și voi continua acest efort până la capăt pentru că acesta este crezul meu, națiunea română! Așadar bătălia nu se oprește aici! România are nevoie mai mult ca oricând de patrioți care să creadă în ea și care să îi apere drepturile și viitorul. Mă voi strădui și în continuare să fiu unul dintre românii implicați în lupta pentru destinul țării! Vă mulțumesc tuturor celor care ați fost alături de mine pe acest drum și sper să continuăm împreună pentru că ceea ce ne-a unit a fost credința în țara noastră”, a anunțat Bogdan Lencu pe pagina sa de facebook.

Mișcare-surpriză a lui Trump: Și-a concediat cel mai apropiat colaborator

După alegerile locale, mulți lideri ai PRU au demisionat din partid, printre aceștia numărându-se și campionul mondial de kickboxing Daniel Ghiță. La fel ca și Daniel Ghiță, Bogdan Lencu promite că își va continua activitatea politică naționalistă.

Cei mai mulți dintre demisionarii din PRU se regăsesc acum în Partidul Forța Națională, partidul naționalist lansat de Marine Le Pen în România și afiliat la Mișcarea pentru Europa Națiunilor și Libertății, formațiunea paneuropeană care reunește toate formațiunile naționaliste importante din Europa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.