Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

După Donald Trump, și Melania Trump pare să fi scăpat: 'Mă simt bine şi voi continua să mă odihnesc acasă'

newsweek.com
trump melania

Prima Doamnă a SUA, Melania Trump, a anunţat luni că se simte ''bine'' şi continuă recuperarea la Casa Albă, în a patra zi de când se află în carantină după ce ea şi Donald Trump au fost testaţi pozitiv pentru COVID-19, consemnează agenţia EFE.

''Familia mea este recunoscătoare pentru toate urările şi susţinerea! Mă simt bine şi voi continua să mă odihnesc acasă'', a scris ea pe Twitter. ''Le mulţumesc personalului medical şi îngrijitorilor de peste tot, şi voi continua să mă rog pentru cei care sunt bolnavi ori au un membru al familiei afectat de virus'', a adăugat Melania Trump, scrie agerpres.ro.

Citește și: Beatrice Mahler: ‘În spitalele din București nu mai sunt locuri la ATI pentru bolnavii COVID. Vorbim de un val secundar nerespectării regulilor’

Medicul şef al Casei Albe, Sean Conley, declarase vineri că Prima Doamnă, în vârstă de 50 de ani, avea atunci ''o tuse uşoară şi dureri de cap''.

Simptomele nu au fost însă la fel de uşoare în cazul soţului ei, în vârstă de 74 de ani. El a fost internat sâmbătă şi Conley a recunoscut apoi că Donald Trump a avut febră şi saturaţia de oxigen îi scăzuse. Dar preşedintele pare să fi răspuns favorabil tratamentului administrat şi medicii vor decide luni dacă poate fi externat.

Citește și: Prima reacție a lui Silviu Mănăstire, după ce a fost confirmat cu coronavirus: Indiciul pentru forma ușoară de Covid este pierderea mirosului și gustului .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.