Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

După faptă și răsplată! Steven Seagal, decorat de Vladimir Putin: în urmă cu câteva luni spunea despre Zelenski că e 'responsabil de crime împotriva umanității'

4 Steven Seagal la Dogtown

Presedintele rus Vladimir Putin a acordat „Ordinul Prieteniei” actorului american Steven Seagal. Documentul  notează că Segal, care este reprezentantul special al Ministerului rus de Externe pentru relațiile umanitare cu Statele Unite și Japonia, a fost decorat cu Ordinul prieteniei pentru contribuția sa deosebită la dezvoltarea cooperării culturale și umanitare internaționale, relatează Interfax.

Segal e un apropiat al lideruluin de la Kremlin, Vladimir Putin.

Seagal a filmat un documentar în august 2022 despre evenimentele din Donbas. Segal îl acuza pe Volodimir Zelenski de tortură.

În videoclip, Seagal, care vorbește în engleză, susține că președintele ucrainean Volodimir Zelenski a ordonat bombardamentul pentru a reduce la tăcere un "nazist" deținut în închisoare. "Lucrul interesant este că unul dintre naziștii uciși este un nazist care tocmai a început să vorbească mult despre Zelenski", a adăugat Seagal, "și că Zelenski este responsabil pentru ordinele despre tortură și alte atrocități care încalcă nu numai Convenția de război de la Geneva, ci sunt și crime împotriva umanității".

Vezi și: Steven Seagal dă de pământ cu Volodimir Zelenski: 'Este responsabil de crime împotriva umanității'

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.