Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

După George Simion, și Cătălin Drulă îl joacă în picioare pe Virgi Popescu: Practic, sunt niște minciuni!

Inquam Photos/ George Călin
Catalin Drula

„Am văzut niște declarații confuze, practic niște minciuni”, spune liderul USR, Cătălin Drulă, despre declarațiile ministrului Energiei, Virgil Popescu, despre „taxa pe soare”.

„Această taxă pe soare este o sfidare la adresa românilor în plină criză energetică. Am văzut niște declarații confuze, practic niște minciuni. În același timp ministrul ne spunea că ne garantează, că nu crede că o să fie taxe, dar textul legislativ, ordonanța de urgență adoptată spune că oamenii vor fi taxați și pentru energia pe care și-o generează singuri cu panouri fotovoltaice”, spune Cătălin Drulă.

El afirmă că Virgil Popescu „este încă ministru doar din cauza celor de la PSD”.

„Cei de la PSD, în septembrie, au făcut scut în jurul lui Virgil Popescu. Așa că ieșirile de ieri și de azi (duminică și luni - n.r.) ale PSD, care și-a dat seama ce pocinog a făcut acest guvern, care vrea să taxeze românii pentru soare, sunt complet ipocrite. Sperăm ca acest guvern să dea înapoi, să retragpă textul de lege. (...) Este foarte grav că în plină criză energetică, când România caută capacități noi de producție, este un semnal dat industeriei. Ce investitor mai merge înainte cu investițiile, când știe că avem un astfel de guvern iresponsabil, care nu știe din ce să mai scoată bani și introduce acest solărit, această taxă pe soare”, încheie Drulă.

Ministrul Energiei Virgil Popescu a infirmat luni, într-o conferință de presă, introducerea unei taxe pentru prosumatorii de energie electrică.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.