Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

După inaugurare, a venit rândul și construcției: Cea mai lungă pistă de biciclete din județul Satu Mare va trece printr-un oraș și patru comune

pista biciclisti

Cea mai lungă pistă de biciclete din județul Satu Mare va fi construită pe malul Someșului și va trece printr-un oraș și patru comune. Investiția va fi realizată cu fonduri europene.

Cea mai lungă pistă de biciclete din județul Satu Mare va străbate orașul Satu Mare și comunele Dorolț , Odoreu, Medieșu Aurit și Apa. Pista va fi construită în apropierea râului Someș în cadrul unui proiect comun al primăriilor din unitățile administrative enumerate.

ULTIMĂ ORĂ DNA Timișoara a DESCINS la vila fostului director al Piețelor, DEMIS de Dominic Fritz

„Cea mai lungă pistă de biciclete din județul Satu Mare va fi realizată printr-un parteneriat între primăriile Satu Mare, Dorolț , Odoreu, Medieșu Aurit și Apa. Primarii Gábor Kereskényi, Mihai Găman, Dumitru Pop, Marian Torok și Radu Trandafir s-au înțeles să depună un proiect comun, finanțat din fonduri europene, privind construcția unei piste de biciclete care să străbată, în mare parte digul Someșului, comunele Apa, Medieșu Aurit, Odoreu, municipiul Satu Mare și comuna Dorolț”, au anunțat reprezentanții Primăriei Satu Mare.

Orașul Satu Mare mai este conectat prin intermediul unei piste pentru bicicliști de localitatea Csenger din Ungaria. Pista a fost inaugurată în urmă cu opt ani.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.