Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

După interzicerea vizitării pacienților de către membrii familiei, un spital județean din România a înăsprit măsurile anti-coronavirus

Mediafax
spital filantropia

Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Baia Mare a restricţionat sever accesul în spital al aparţinătorilor pacienţilor internaţi, fapt determinat de actualul context epidemiologic generat de infecţiile cu COVID-19 în rândul populaţiei, a precizat, joi, administraţia unităţii medicale, pe pagina de Facebook.

Potrivit informării, pe toată perioada internării este strict interzis ca aparţinătorii să aducă pacienţilor internaţi alimente.

De asemenea, pe toată perioada internării este permis ca aparţinătorii să aducă pacienţilor internaţi obiecte de uz personal. Pachetele se vor lăsa la poarta principală de acces în spital, la reprezentanţii serviciului de pază.

Totodată, pacienţii cu boli cronice, care au medicamente pe bază de reţetă de la medicul de familie, au obligaţia de a-şi lua cu ei medicamentele, în vederea urmării tratamentului pe durata spitalizării.

În actualul context, administraţia SJU Baia Mare a reiterat, având în vedere că vizitele pe secţiile spitalului sunt interzise, că, în caz de nevoie, personalul medical va lua legătura cu familia telefonic, iar date despre starea de sănătate a pacienţilor vor putea fi oferite doar aparţinătorilor nominalizaţi de către pacient, sunând la numărul 0262-205.100/129 (Centrala telefonică a spitalului) şi solicitând legătura către secţia în care pacientul se află internat.

SJU Baia Mare a reamintit că toate măsurile luate vizează siguranţa populaţiei, a pacienţilor şi a personalului medical al unităţii sanitare.

Vezi si: Vești bune din Italia: 1.000 de bolnavi de COVID-19 au reacționat bine la un tratament folosit în artrită .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.