Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

După Joe Biden, un fost oficial de top din NATO explică de ce Putin trebuie eliminat: 'În Europa nu va exista pace cât timp e la putere'

TASS
Vladimir Putin

Atât timp cât Vladimir Putin se află la putere, în Europa nu va exista pace, a spus fostul comandant adjunct al trupelor NATO în Europa, Sir Richard Shirreff. Acesta l-a numit pe preşedintele Rusiei un „autocrat pătat de sânge”. El este sceptic cu privire la promisiunea Rusiei de a reduce „drastic” atacurile asupra Kievului şi Cernihivului, relatează BBC.

„Este aproape sigură o recunoaştere a faptului că încercarea de a avansa pe mai multe axe a eşuat şi cel mai probabil va reprezenta o concentrare a forţei într-o altă zonă. De asemenea, nu aş exclude o formă de înşelăciune”, a declarat Shirreff, citat de BBC.

De asemenea, el a subliniat că NATO trebuie să se asigure că războiul va rămâne unul rece şi nu se va ajunge la unul „fierbinte”. Asta înseamnă, potrivit lui Shirreff, că NATO se pregăteşte pentru război din toate punctele de vedere.

„Nu vedem încă această creştere a capacităţii NATO, care cred că va fi esenţială dacă NATO va împiedica orice altă agresiune”, a mai spus Shirreff.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.