Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

După județul Alba, și la Prahova situația este critică: toate locurile destinate persoanelor cu Covid de la ATI sunt ocupate

Facebook
medic doctor spital

Toate paturile de Terapie Intensivă destinate persoanelor diagnosticate cu Covid-19 sunt ocupate în județul Prahova, unde au fost confirmate în ultimele 24 de ore 76 de noi cazuri de îmbolnăvire, informează Mediafax.

Potrivit unui comunicat al Prefecturii Prahova, dintre cele 378 de locuri destinate îngrijirii pacienților cu COVID-19 în spitalele din județ 251 sunt ocupate. „La ATI, toate paturile destinate bolnavilor cu SARS-CoV-2 au fost raportate ca fiind ocupate”, se arată în comunicat.

În ultimele 24 de ore, în județ au fost raportate 76 de cazuri noi de îmbolnăvire, cele mai multe-36- la categoria de vârstă 40-59 de ani.

Citește și: Paturile pentru pacienții COVID-19 au fost suplimentate la Alba faţă de săptămâna trecută

De la începutul epidemiei și până în prezent, la nivelul județului Prahova, 5.885 de persoane au fost confirmate ca fiind infectate cu virusul SARS-CoV-2. Din totalul prahovenilor testați pozitiv cu noul coronavirus, de la începutul epidemiei, 201 au decedat, conform raportărilor DSP Prahova. Ultimul deces a fost înregistrat în cazul unei persoane de sex feminin, în vârstă de 83 de ani, cu comorbidități.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.