Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

După Mercedes și Ferrari întrerupe legăturile cu sponsorul criptografic înainte de sezonul 2023 de Formula 1

ferrari

Parteneriatul Ferrari-Velas din 2021 – stabilit la 30 de milioane de dolari pe an – a avut ca scop creșterea angajamentului fanilor prin jetoane nefungibile (NFT) și alte inițiative comune.

Scuderia Ferrari, divizia de curse a producătorului de automobile de lux Ferrari, s-a alăturat listei tot mai mari de echipe de curse de Formula 1 pentru a pune capăt parteneriatelor cu sponsorii lor de criptomonede. Ferrari a renunțat la contractele sale de parteneriat pe mai mulți ani cu Velas Blockchain și gigantul de producție de cipuri Snapdragon, rezultând o pierdere cumulativă de 55 de milioane de dolari pentru echipa italiană înainte de sezonul 2023, conform cointelegraph.com.

Parteneriatul Ferrari-Velas din 2021 – stabilit la 30 de milioane de dolari pe an – a avut ca scop creșterea angajamentului fanilor prin jetoane nefungibile (NFT) și alte inițiative comune. Cu toate acestea, echipa nu a respectat clauzele care i-au permis lui Velas să creeze imagini NFT, potrivit RacingNews365.

În noiembrie, Mercedes, de asemenea, a suferit o pierdere de 15 milioane de dolari după ce și-a suspendat parteneriatul cu FTX. Toto Wolff, directorul echipei și CEO al echipei Mercedes-AMG Petronas F1, a avertizat că alte echipe s-ar putea confrunta cu o situație similară.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.