Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

După Mihai Chirica, PNL pregăteşte încă o 'lovitură': Cătălin Cherecheş, primarul ales din arest, ar putea candida din partea liberalilor la Primăria Baia Mare

arhiva personala
Catalin Chereches

Preşedintele PNL Maramureş, Ionel Bogdan, a declarat vineri, într-o conferinţă de presă, că nu este exclusă susţinerea de către liberali a candidaturii lui Cătălin Cherecheş pentru Primăria Baia Mare.

"Orice variantă e posibilă şi nu excludem susţinerea acestuia ( Cătălin Cherecheş, n.red). Ne gândim la toate posibilităţile", a afirmat Ionel Bogdan.

În context, secretarul general al PNL Maramureş, Felician Cerneştean, a precizat că a fost stabilit candidatul pentru funcţia de primar al municipiului Sighetu Marmaţiei, fiind desemnaţi şi candidaţi pentru majoritatea localităţilor rurale şi urbane.

"A fost stabilit candidatul pentru primăria municipiului Sighetu Marmaţiei, în persoana Danielei Ivaşcu. Mai avem de desemnat candidaţii pentru primării şi Consiliile Locale în 28 de localităţi din cele 76 de unităţi de administrative. Până la sfârşitul lunii februarie, începutul lunii martie, toate candidaturile o sa fie desemnate şi anunţate", a spus Felician Cerneştean.

De asemenea, preşedintele PNL Maramureş a mai subliniat ca la finalizarea listelor de candidaţi, aceştia vor fi prezentaţi public în cadrul unei eveniment de lansare.

Cătălin Cherecheş a fost reales în 2016 deşi se afla în arest preventiv, într-un dosar DNA. Edilul are două dosare penală în judecată, unul în anchetă şi unul clasat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.