Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

După o scurtă redresare, piața criptoactivelor scade din nou

marketwatch.com
etf bitcoin criptomonede

După o scurtă revenire săptămâna trecută, piața criptoactivelor scade din nou, în timp ce criza ucraineană continuă să agite toate piețele.

Săptămâna aceasta se pare că va avea mai multe momente cheie, inclusiv votul de astăzi privind interzicerea mineritului de tip “proof-of-work” în UE și emisiunea de obligațiuni Bitcoin din El Salvador (a se vedea mai jos).

Bitcoin a început săptămâna trecută tranzacționându-se în jur de 38.000 de dolari, pentru a se redresa la mijlocul săptămânii, urcând la peste 42.000 de dolari după știrile privind un ordin executiv privind cripto din partea președintelui american Joe Biden.

Ordinul executiv a stabilit obiective importante pentru instituțiile americane pentru a pune bazele unei mai bune reglementări, dar nu conținea prea multe lucruri cu adevărat substanțiale, în afară de indicii privind un dolar digital american în curs de elaborare.

Prețul Bitcoin a scăzut înapoi rapid după publicarea ordinului, iar acum se tranzacționează din nou în intervalul 38.000-39.000 de dolari.

Ethereum a urcat, în mod similar, la peste 2.700 de dolari în legătură cu anunțul, dar se tranzacționează din nou în jurul valorii de 2.550 de dolari în această dimineață.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.