Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

După plecarea lui Cosette Chichirău din partid, USR vrea să câștige Primăria Iași cu un fost PNL-ist

Mediafax
USR

USR Iaşi anunţă desemnarea oficială a candidatului pentru Primăria Municipiului Iaşi în persoana senatorului Marius Bodea, în urma îndeplinirii tuturor procedurilor, conform calendarului intern.

"Este un pas semnificativ în vederea pregătirii alegerilor locale din anul 2024, care pentru Iaşi trebuie să însemne o schimbare radicală în administraţie şi un nou început, bazat pe competenţă şi care să aibă în centrul său dezvoltarea sustenabilă a oraşului, în acord cu importanţa sa de centru regional. Suntem de prea mult timp pe buza prăpastiei, cu o Primărie aflată în pragul falimentului, incapabilă să îşi onoreze facturi de zeci de milioane de euro, paralizată de dosarele penale ale actualului primar, cu ramificaţii adânci în întreaga structură de conducere. Nici un proiect major de infrastructură nu a fost demarat la Iaşi în aceşti ultimi trei ani, în condiţiile în care atât guvernarea locală, cât şi cea naţională au fost asigurate de aceeaşi culoare politică", se menţionează în comunicatul de presă.

Nici una dintre marile promisiuni din anul 2020 nu au fost onorate, totul rămânând la stadiul de planşe şi machete.

"Odată cu desemnarea mea oficială în calitatea de candidat al USR Iaşi pentru Primărie, pornim pe un drum ferm care va aduce, în sfârşit, schimbarea regimului local falimentar, măcinat de corupţie, condus de facto de mafia imobiliară. Această schimbare nu este despre noi, cei din USR, ci este despre fiecare ieşean care îşi doreşte un oraş cu un trafic decent, cu un aer mai puţin poluat, cu infrastructură şcolară de nivelul lumii civilizate, cu un transport public performant capabil să devină principale alegere în privinţa mobilităţii şi gratuit", spune senatorul Marius Bodea, candidatul USR pentru funcţia de primar al municipiului Iaşi.

content-image

Acesta menţionează, prin intermediul comunicatului de presă, toată campania internă din ultimii ani şi tot efortul privind proiectele şi soluţiile prezentate în spaţiul public nu le-a făcut singur.

"Nici un demers complex nu poate fi făcut pe persoană fizică, iar succesul unuia precum câştigarea Primăriei Municipiului Iaşi nu poate fi garantat decât de o echipă solidă. Am lucrat împreună cu colegii mei din USR Iaşi şi cu profesionişti din afara partidului pentru a demonstra în mod direct că există soluţii pentru principalele probleme ale Iaşului: unele chiar la îndemână, în vreme ce pentru implementarea altora sunt necesare mai mult curaj şi mai multă pricepere. Chiar şi oferite la cheie administraţiei Iaşului, nu doar că nu au fost implementate, ci au fost ignorate ori preluate pe mici bucăţi, fără a garanta astfel impactul dorit final. Nimic din ceea ce am elaborat în materie de proiecte mari pentru comunitate nu am ascuns pentru campanie, ci pe toate le-am adus în atenţia publicului în orice formă posibilă, de la conferinţe de presă, la televiziune, social media şi până la broşuri distribuite în peste o jumătate de milion de exemplare. Am lucrat, aşadar, pentru comunitate neîncetat cu mult înainte de a se da startul vreunei curse electorale", spune Marius Bodea, prin intermediul comunicatului de presă.

În acelaşi document de presă se menţionează că USR îşi doreşte să aibă şi cel mai mare număr de consilieri locali,.

"Deschidem larg porţile USR Iaşi către toţi profesioniştii care vor să ni se alăture, către toţi oamenii valoroşi care doresc să vină alături de noi în Consiliul Local. Căutăm ieşeni de pe fiecare stradă, din fiecare bloc al oraşului care să facă parte în mod direct din echipa care va aduce schimbarea în bine la Iaşi. O competiţie pentru Primăria Municipiului Iaşi, asumată serios, aşa cum mi-am asumat serios orice misiune în viaţa mea, nu este doar despre campania electorală, ci şi despre capacitatea de a face faţă încă din prima zi mandatului. Am fost aici în toţi aceşti ani, cunosc cel mai bine ce au nevoie oamenii din acest oraş, am venit cu soluţii pentru toate marile probleme şi le pot pune în aplicare din prima secundă de mandat. Candidatura mea este asumată şi fermă. Iaşul modern şi civilizat este proiectul vieţii mele. Este ceea ce mă defineşte, este ceea ce mă ţine în politică", a declarat senatorul Marius Bodea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.