Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

După Şarapova, şi Agnieszka Radwanska recunoaşte: 'Nu am citit lista'

Halep Radwanska

E scandal cât casa în tenisul mondial. Maria Şarapova a recunoscut că a fost prinsă dopată, iar gurile rele spun că şi Rafa Nadal ar fi fost prins "pastilat", Dar asta nu e tot. Poloneza Agnieszka Radwanska a marturisit, vineri, ca si ea a ignorat e-mailul in care era anuntata ca meldoniumul a devenit o substanta interzisa.

"Sincera sa fiu, nici eu nu am verificat acel e-mail. Este responsabilitatea doctorului meu si a managerului sa stie", a spus Radwanska, citata de Championat.

Citeşte şi: Demitere la nivel înalt: Şeful de la Electrica a fost concediat

În tot acest timp, campionul scoţian, Andy Murray o face praf pur şi simplu pe Şarapova. Andy tocmai a devenit tată în urmă cu foarte puţin timp, dar asta nu l-a împiedicat să dea de pământ cu trişoarea din Rusia. El a afirmat ca nu a fost deloc socat cand a auzit, intrucat sportivii din Rusia practica dopajul in mod uzual. Mai mult, Murray s-a aratat mirat de faptul ca toti sportivii de top din Rusia au probleme cu inima si apeleaza la meldonium, substanta interzisa de la 1 ianuarie 2016. "Poate fiecare jucator gestioneaza situatia intr-un mod diferit. Unii au incredere in cei din jurul lor. Dar eu cred ca e parte din responsabilitatea ta ce consumi. Nu te poti baza doar pe doctori si fizioterapeuti. Aceste povesti se intampla tot timpul, aproape in fiecare saptamana, asa ca nu pot spune ca am fost socat de declaratiile Sharapovei. Am incercat sa inteleg situatia si am citit ca 55 de sportivi din diverse arii au fost depistati pozitiv cu aceasta substanta de la 1 ianuarie. Mi-e greu sa cred ca toti sportivii de top ai Rusiei, din atatea arii, au probleme cu inima. Pe mine ma face sa cred ca au facut-o sa-si imbunatateasca performantele sportive! Acesti sportivi ar trebui descalificati!", a spus Andy Murray, citat de Championat, spune ziare.com.

Citeşte şi: Vladimir Putin se implică după ce Maria Şarapova a fost prinsă dopată: Ce a decis președintele

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.