Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

După SCANDALUL 10 august, Jandarmeria Română s-a DOTAT ca în filme, cu pistoale automate, pistoale mitralieră și lansatoare de gaze lacrimogene

Bugetul.ro
Barbat in alb Jandarmi

Jandarmeria Română s-a dotat ca în filme după scandalul din 10 august. Jandarmii și-au cumpărat arme noi, dar și lansatoare de gaze lacrimogene.

"În a treia zi de Crăciun, pe 27 decembrie, în jurul prânzului, Jandarmeria Română a anunțat că a cumpărat pistoale automate, pistoale mitralieră și lansatoare de calibru 40 mm în valoare totală de puțin peste 3,4 milioane de lei. Informațiile au fost publicate de Jandarmerie pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP), anunţă g4media.ro.

Primul contract a fost acordat la ora 11.47 în a treia zi de Crăciun, 27 decembrie, și a constat în semnarea unui „acord cadru de furnizare produse militare – Armă lansator calibru 40 de milimetri”.

Valoarea înțelegerii este de 1.715.000 de lei. Contractul a fost acordat de Jandarmeria Română prin cerere de ofertă către firma Transcarpat Sportours International SRL din București, Sectorul 2. Administratorul și acționarul majoritar al societății este Dinu Solojan.

Firma sa a fost de fapt singura care a participat la acest concurs de oferte prin cerere. Criteriul principal al desemnării câștigătorului a fost prețul cel mai scăzut" scrie sursa citată.

Citește și: Klaus Iohannis UIMEȘTE după discuția cu Jean - Claude Juncker - Șeful statului mizează pe competența Guvernului Dăncilă .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.