Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

După scrisoarea Departamentului de Stat al SUA vine și un mesaj al Germaniei, împotriva legilor justiției

Wall-Street.ro
Justitie

Scrisoarea Departamentului de Stat al SUA, prin care se solicită Parlamentului să stopeze proiectul de modificare al legilor justiției a produs multă agitație pe scena politică din România. O delegație a PNL s-a întâlnit cu prim-ministrul landului Hessen si vicepresedintele CDU Germania, Volker Bouffier, care a transmis un mesaj asemănător poziției SUA.

”Prim-ministrul landului Hessen si vicepresedintele CDU Germania, Volker Bouffier, intr-o intalnire cu o delegatie a Partidului National Liberal, a indemnat partidele politice din Romania sa nu puna in pericol stabilitatea democratica a tarii, sa pastreze separatia puterilor din stat si sa nu afecteze independenta Justitiei prin actiunile lor.

Un mesaj foarte important din partea unui oficial german, la nivel inalt, transmis cu prietenie si simpatie pentru toate eforturile facute de tara noastra in parcursul sau democratic la nivel european.

Ar fi pacat ca rezultatele de pana acum si interesele Romaniei in viitor sa fie compromise de evolutiile politice recente.

La intalnirea cu domnul Volker Bouffier a participat o delegatie a Partidului National Liberal formata din Ilie Bolojan - Prim-vicepresedinte, Robert Sighiartau - Secretar general, Ionel Danca - Purtator de cuvant, Mara Mares - Presedinte TNL, Cristina Pocora - Secretar general adjunct, Razvan Prisca - Secretar general adjunct, Alexandru Kocsis - Coordonator comunicare online si Raluca Paduraru - Consilier parlamentar”, arată purtătorul de cuvânt al PNL, Ionel Danca.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.