Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

După Simona Halep, și Andy Murray se desparte de antrenorul său: renunță la Jan de Witt după eșecul de la Australian Open

Andy Murray

Andy Murray a început să lucreze cu antenorul Jan De Witt cu câteva săptămâni înainte de începerea sezonului 2022, dar jucătorul britanic a rupt legăturile cu acesta imediat după Australian Open, informează Mediafax. Și Simona Halep a renunțat la serviciile antrenorilor ei.

Andy Murray a renunțat la serviciile antrenorului său Jan de Witt, în urma eliminării sale din turul doi la Australian Open. Scoțianul a început în forță la Melbourne, trecând de un thriller de cinci seturi la capătul căruia l-a învins pe Nikoloz Basilashvili, cap de serie numărul 21, în primul tur. Dar aceste eforturi au părut să-și pună amprenta asupra sa, deoarece a fost eliminat din competiție în următorul meci de trei seturi de japonezul Taro Daniel.

Este al treilea antrenor pentru Murray într-o perioadă scurtă de timp, după ce britanicul l-a concediat pe antrenorul Jamie Delgado, cu care lucrase timp de mai mulți ani, spre sfârșitul anului 2022.

Apoi a lucrat și cu antrenorul Esteban Carill pentru câteva evenimente. Ultima dată când Murray a vorbit despre un antrenor a fost atunci când a început să lucreze cu Carill, când a spus:

„Decizia este una importantă pentru mine. Evident, nu știu cât timp voi mai juca, așa că vreau să mă asigur că persoana care mă va însoți în ultima perioadă a carierei mele este cea potrivită".

El a optat apoi pentru Jan De Witt, care a lucrat cu mulți jucători înainte, iar relațiile au fost de obicei fructuoase. Pentru Murray nu a fost să fie, așa că a trecut mai departe. Cine va fi următorul său antrenor rămâne de văzut. Murray nu a oferit niciun comentariu cu privire la această decizie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.