Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

După suporterii lui Partizan Belgrad, unui grup de boxeri muntenegreni li s-a interzis intrarea pe teritoriul Republicii Moldova

facebook.com
boxeri muntenegru chisinau

După ce ieri, un grup de suporteri ai lui Partizan Belgrad nu au fost lăsați să intre la meciul jucat de echipa lor cu Sheriff Tiraspol la Chișinău, un alt grup, de data aceasta de boxeri muntenegreni, care au venit să participe la un turneu internațional, au fost obligați să se întoarcă acasă după ce li s-a interzis intrarea pe teritoriul Republicii Moldova. Poliția de Frontieră i-a oprit pe Aeroportul Internațional Chișinău chiar după ce au aterizat.

Cei cinci boxeri împreună cu antrenorul au venit din Muntenegru pentru a participa la turneul internațional ”Pavel LUSCESCHII”, care se desfășoară în R. Moldova în perioada 15-17 februarie.

”Pe Aeroportul din Chișinău, polițiștii nu au permis echipei noastre să intre în R. Moldova, fără a ne oferi vreo explicație. După câteva ore de așteptare, boxerilor noștri le-au fost luate actele și li s-a cerut să se întoarcă cu primul avion, care decolează mâine, la 9:20, cu destinația Istanbul, după care vor urca în altă aeronavă la 19:40 cu destinația Podgorica. Din păcate, participarea boxerilor noștri la turneul internațional s-a încheiat înainte de a se începe” se scrie pe pagina de Facebook a clubului sportiv din care fac parte boxerii.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.